Search
Close this search box.

W1RTA

Crossfittaajan henkilökohtainen ruokavalio!

Valmennus alkaa 18.1.2024! Hyödynnä mahtava -35% lanseeraustarjous!

Tuntuuko sinusta siltä, että jumitat kuukaudesta toiseen paikallaan tai etenet kohti tavoitteitasi liian hitaasti? Suorituskykysi ei kehity, puhti on kateissa, eikä kehonkoostumuksesi muutu toivomaasi suuntaan? Yleensä syy näihin haasteisiin on se, että ravitsemuksesi ei tue tavoitteitasi, jolloin harjoittelusta saatavat hyödyt jäävät puutteelliseksi! Ravitsemuksella on niin valtava merkitys, niin moneen asiaan, että se kannattaa ehdottomasti laittaa kuntoon!  

W1RTA on crossfittaajille tehty ravintovalmennus, jossa jokaiselle osallistujalle tehdään henkilökohtainen ruokavalio. Ruokavalioissa huomioidaan kunkin osallistujan tilanne, tarpeet ja tavoitteet, sekä CrossFitin intensiivisyys ja kehoa altistava rasitus. W1RRASSA on juuri sinun tavoitteisiin sovitettu energiamäärä ja optimoitu ravintoaineiden välinen suhde. Jokaisen ihmisen energiankulutus ja aineenvaihdunta toimivat yksilöllisesti ja tämän vuoksi W1RRASSA ruokavaliotasi voidaan päivittää tarvittaessa kaksi kertaa valmennuksen aikana, jolloin se saadaan täsmäämään juuri sinulle sopivaksi. 

Ilman kunnollista ruokavaliota CrossFit -harrastaja tai -urheilija jättää valtavan osan potentiaalistaan hyödyntämättä! 

Sinulle räätälöidyn ruokavalion avulla viet harjoittelusi sekä motivaatiosi uudelle tasolle ja nautit harjoittelustasi nykyistä enemmän. W1RRAN avulla saavutat tavoitteesi huomattavasti helpommin ja nopeammin!

Jokaiselle asiakkaalle tehdään henkilökohtainen ruokavalio, joten W1RTA-valmennukseen on mahdollista ottaa vain rajattu määrä osallistujia. Valmennuksen myynti lopetetaan, jos valmennukseen varatut paikat myydään loppuun.

Tämä valmennus sopii niille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään sekä niille, jotka haluavat selkeän muutoksen kehonkoostumukseensa. Valmennus sopii myös niille, jotka haluavat oppia syömään energisoivasti ja terveellisesti.

W1RTA on Jessica Reimanin luoma ravintovalmennus, jota on testattu ja kehitetty kokeneiden CrossFit-urheilijoiden kanssa. Pilottiryhmään kuuluneet urheilijat luottavat tähän valmennukseen ja suosittelevat sitä muillekin crossfittaajille heidän tasosta tai tarpeista riippumatta.

W1RTA -valmennuksessa saat:

Tutustu valmentajaasi:

Jessica Reiman

TUTUSTU VALMENTAJAASI:

Jessica Reiman

Miten W1RTA toimii?

STEP 1: Tee päätös ja lähde W1RTAAN!

Älä jätä asioita sattuman varaan vaan hanki itsellesi ruokavalio, joka tukee ja nopeuttaa tavoitteidesi saavuttamista.

STEP 2: Analysoidaan tilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi

Tehdään kattava 360-kartoitus siitä missä olet ja mihin haluat päästä. 

STEP 3: Henkilökohtainen ruokavaliosi

Sinulle tehdään ruokavalio, jossa on sinulle optimoitu energiamäärä ja oikea ravintoaineiden suhde. Monipuolisessa ruokavaliossa huomioidaan mieltymyksesi sekä mahdolliset allergiasi.

STEP 4: Aloita ruokavaliosi noudattaminen

Alat etenemään kohti tavoitteitasi. Saat käyttöösi luennot, joissa avataan mm. ravitsemuksen merkitystä, ruokailujen ajoittamista ja annetaan tukea ruokavalion noudattamiseen.

STEP 5: Ruokavalion päivittäminen

Mikäli ruokavaliosi ei toimi odotetulla tavalla, niin sitä päivitetään. Tarve päivittämiseen voi tulla myös sitä kautta, että saat harjoittelustasi enemmän irti ja haluat tarkistaa tavoitteitasi.

STEP 6: Valmentajan tuki

Sinua ei jätetä ruokavaliosi kanssa yksin! Käytössäsi on Jessican sekä JRC-tiimin sähköpostituki koko valmennuksen ajan.

RAVINTOVALMENNUS

12 viikkoa
260
169
 • Henkilökohtainen ruokavalio ja kaksi päivitystä tarpeesi mukaan
 • Mentaali- ja ravitsemusluennot
 • Mahdollisuus kysyä valmentajalta koko valmennuksen ajan
tarjous

Maksutavat:

Vaihtoehdot:

 1. Maksa myöhemmin – lasku 30 päivän maksuajalla
 2. Osamaksut – pilko maksusi sinulle sopiviin kuukausieriin

Vaihtoehdot:

 1. Verkkopankkimaksut
 2. Korttimaksut
 3. Mobiilimaksut (Mobilepay ja Pivo)
 4. Lasku- ja osamaksutavat

Voit maksaa valmennuksen kokonaan tai osittain liikuntaedulla mobiilissa.

Toimi näin:

 • Kirjaudu liikuntaeduntarjoajan sivuille
 • Kohdista maksu Prehealth Oy:lle
 • Ota kuvakaappaus maksusuorituksesta ja lähetä se nimesi ja sähköpostiosoitteesi kera osoitteeseen info@jessicareiman.com
 • Saat sähköpostitse henkilökohtaisen koodin, jolla pääset lunastamaan paikkasi valmennukseen verkkokauppamme kautta. Mikäli maksat vain osan liikuntaedulla, saat maksuasi vastaavan alennuskoodin verkkokauppaamme. 

Tutustu W1RTA-valmennuksen kehittämiseen ja testaamiseen osallistuneeseen tiimiin!

Tiimin jäsenet testasivat valmennuksen toimivuuden syksyn 2023 aikana ja heidän palautteensa valmennuksesta oli ”Erittäin hyvä”. Jokainen osallistuja koki valmennuksesta olleen hyötyä, vaikka osalla oli jo aikaisemmin tarkkaan pohdittu suunnitelma ravitsemukseen. Pilottitiimin suosittelemana W1RTA tulee nyt yleiseen myyntiin mahtavalla avajaistarjouksella. Lähde mukaan ja tulet huomaamaan, kuinka valtava merkitys ravitsemuksella on tavoitteidesi saavuttamiselle!

Tutustu W1RTA-valmennuksen kehittämiseen ja testaamiseen osallistuneeseen tiimiin!

Tiimin jäsenet testasivat valmennuksen toimivuuden syksyn 2023 aikana ja heidän palautteensa valmennuksesta oli ”Erittäin hyvä”. Jokainen osallistuja koki valmennuksesta olleen hyötyä, vaikka osalla oli jo aikaisemmin tarkkaan pohdittu suunnitelma ravitsemukseen. Pilottitiimin suosittelemana W1RTA tulee nyt yleiseen myyntiin mahtavalla avajaistarjouksella. Lähde mukaan ja tulet huomaamaan, kuinka valtava merkitys ravitsemuksella on tavoitteidesi saavuttamiselle!

DSC02756

Marika Seppälä

Mä luulin, että mulla oli ravitsemus tiptop kunnossa, koska olen kiinnittänyt siihen paljon huomiota. Opin tästä valmennuksesta kuitenkin lisää ja suositankin kaikille sitä, että uskaltaa lähteä kokeilemaan uusia juttuja! Oma tapa ei useinkaan ole se paras!

Laura Pihkala
- Esittely
- Testi 1
- Testi 2

Laura Hotti

Ruokavalio on se, jolla voi boostata kaikkea muuta. Tässä tapauksessa pelastaa väsähtäneen pikkulapsiarjen nostamalla jaksamisen ja fiiliksen ihan uudelle, aivan huikealle tasolle! Oispa tiennyt tän aktiivi-cf kisa-aikoinani!

DSC04549

Anton Hassel

Tärkein asia ja oppi, jonka sain tästä valmennuksesta oli se, että ymmärsin kuinka paljon mä saan ja kuinka paljon mun oikeasti pitää syödä! Erityisesti hiilihydraattia olen syönyt aikaisemmin aivan liian vähän, sillä se antaa sitä kaivattua energiaa treeneihin!

DSC02250

Kajsa Ojala

Ravinto vaikuttaa niin moneen muuhun asiaan, kuin pelkästään siihen, että maha on täynnä tai ei ole nälkä. Se vaikuttaa esim. unen laatuun, immuunijärjestelmään ja kokonaisvaltaisesti omaan oloon - ei vain fyysisesti vaan myös psyykkisesti!

DSC03377

Liisa Laikko

Luulin, että syön tarpeeksi, mutta näin ei ollutkaan! W1RRASSA piti punnita ruuat, joka auttoi mua ymmärtämään kuinka paljon oikeasti pitää syödä, jotta treeni kulkee, tulokset nousee ja nukkuu paremmin. Paljon hyvää ruokaa - parempi mieli 🙂

DSC02292-2

Nestori Nuutinen

Lähdin tähän valmennukseen avoimin mielin, koska aina kannattaa kokeilla uusia juttuja, jotta voisi kehittyä paremmaksi! Tärkein oppi mulle oli se, että opin syömään aikaisempaa puhtaammin ja ennen kaikkea tarpeeksi!

DSC07629

Nelli Nurmi

Isoin juttu mulle tässä valmennuksessa on ollut ruokavalion laadun, määrän ja ruokailurytmin korjaaminen loukkaantumisen jälkeen. Tää on ollut yks tän syksyn parhaita juttuja omassa arjessa ja oon super onnellinen, että lähdin mukaan W1RTAAN!

DSC02535

Venla Määttä

Valmennus on antanut mulle paljon! Oon ollut aina hyvä nukkuja ja nyt kun ruokavalio on kunnossa, niin nukun helposti 8-9h hyvänlaatuista unta, joka on aivan mahtavaa! Plussana tietysti voimatasojen nousu ja terveenä pysyminen! Syö hyvin - nuku hyvin!