Koodi113

Break the secrets of fat burning

Valmennus alkaa 10.4.2023. PAIKKOJA RAJOITETUSTI!

Koodi113 on 10 viikon rasvanpolttovalmennus, joka poikkeaa kaikista muista markkinoilla olevista valmennuksista edukseen. Valmennuksessa yhdistetään henkilökohtainen palvelu ja superlaadukas verkkovalmennus.

Valmennukseen kuuluu täydellinen harjoitusohjelma, sinulle henkilökohtaisesti räätälöitävät ravinto-ohjelmat ja paljon muutosmatkaasi tukevaa sisältöä, kuten Jessican viikkovideot, motivoivat luennot sekä aktiivinen treeniyhteisö. Rasvanpolttojakson päätteeksi saat veloituksetta 1kk ylläpitovalmennuksen, jonka avulla tuloksista tehdään pysyviä.  

Koodi113 on suunnattu ihmisille, jotka haluavat kiinteytyä, vähentää rasvaa kehossaan ja saavuttaa energisemmän mielen sekä vahvemman itsetunnon. Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa osallistuaksesi tähän valmennukseen.

Ravitsemus on tärkein painonhallinnan elementti! Tässä valmennuksessa otan huomioon henkilökohtaisen tilanteesi sekä tavoitteesi ja teen sinulle henkilökohtaisen ravinto-ohjelman. Suunnitelman teho perustuu rasvanpolton kannalta oikein mitoitettuun energiamäärään ja ravintoaineiden välisiin suhteisiin. Ravinto-ohjelmaasi päivitetään edistymisesi mukaan kaksi kertaa valmennuksen aikana. Rasvanpolttoa tehostetaan Koodi113-menetelmällä, joka tuo ohjelmaan vaihtelevuutta ja pitää aineenvaihdunnan käynnissä.

Kehosi tarvitsee kiinteytyäkseen riittävästi monipuolista liikuntaa. Voit treenata rasvanpolttoa edistävällä ohjelmalla tavoitteidesi ja aikataulujesi mukaan 3-5 kertaa viikossa. Lihaskuntoa kehittävät harjoitteet tehdään kuntosalilla, mutta aerobiset harjoitteet voit tehdä myös ulkona kävellen, lenkkeillen tai vaikkapa pyöräillen.

JRC-valmennusalusta kulkee kätevästi matkapuhelimessasi ja sieltä löydät kaikki valmennusmateriaalit, harjoitusohjelmat, liikkeiden opastusvideot sekä viikkovideot, joissa vastaan osallistujilta tulleisiin kysymyksiin. Valmennusalustalla voit myös seurata Sointu Borgin eksklusiivista videopäiväkirjaa hänen elämäntapamuutoksen edistymisestä onnistumisineen ja haasteineen.

Koodi113 feat Sointu Borg

Sointu on tällä hetkellä yksi Suomen seuratuimmista henkilöbrändeistä. Terävä, sensuroimaton ja huumorilla höystetty ulosanti kuuluvat naisen tavaramerkkeihin. 

Jessica on haastanut Soinnun osallistumaan tähän huhtikuun valmennukseen ja Sointu on ottanut haasteen vastaan. Sointu haluaa oppia treenaamaan kunnolla ja syömään terveellisesti, jotta hän saa lisää energiaa ja hyvinvointia kiireiseen arkeensa. 

Valmennusalustalla pääset seuraamaan Soinnun pitämää videopäiväkirjaa oman Koodi113-matkansa haasteista, onnistumisista, iloista ja suruista. Nähtäväksi jää selviääkö Sointu haasteesta vai palaako hän maitojunalla entisiin rutiineihinsa. Videopäiväkirjan lisäksi saat kolme valmennukseen liittyvää Soinnun luentoa sitku-ajattelusta, rohkeudesta ja ”millaista tarinaa kerron itselleni itsestäni”.

Sointu Borg

Valmennuksen yhteistyökumppaneina

Puhdas logo
Ole fit logo
Jessica Reiman kuntosalilla treenaamassa

Tehokas rasvanpoltto­valmennus, jossa:

 • Saat rasvapolttoon tarkoitetun henkilökohtaisen ravinto-ohjelman, jota päivitetään valmennuksen aikana (yht. 3 ravinto-ohjelmaa)
 • Syöt sinulle mieluisia ja sopivia ruoka-aineita
 • Ateriat ovat helposti valmistettavia ja koko perhe syö niitä mielellään
 • Puhutaan kansankielellä ilman turhaa kikkailua tai Fitness-slangia
 • Pysyt motivoituneena monipuolisten treeniohjelmien avulla
 • Treenaat 3-5 kertaa omien tavoitteidesi ja aikataulujesi mukaan
 • Keskitytään niihin asioihin, jotka ovat oleellisia pysyvän rasvanpolton kannalta
 • Valmentaja elää kuten opettaa

Tässä valmennuksessa ei ole:

 • Kieltolistoja tai muita pakkoja
 • Monimutkaista ruuan valmistamista
 • Suosituksia lisäravinteiden käyttöön
 • Liian nopeaa tulosten tavoittelua
 • Unohdettu terveyttä ja hyvinvointia
Kuva terveellisestä ruuasta
”Kun ruokavalio on kunnossa, treenit ja muu elämä sujuvat energisesti ja olo on ihanan raikas. Turvotus häviää, vatsa toimii, iho on kirkas ja rasva palaa.”
Jessica Reiman istuu tietokoneella

Mistä Koodi113 hinta koostuu:

 • Jessica analysoi tilanteesi ja räätälöi sinulle henkilökohtaisen ravinto-ohjelman, jota päivitetään valmennuksen aikana kaksi kertaa. Saat siis yhteensä kolme räätälöityä ravinto-ohjelmaa (arvo 240€)
 • Rasvanpolttoa edistävän treeniohjelman, jota päivitetään valmennuksen aikana. Kaikista liikkeistä opastusvideot (arvo 59€)
 • Jessican hyvinvointiluennot sekä viikkovideot, jossa hän vastaa valmennettavilta tuleviin kysymyksiin
 • Sointu Borgin videopäiväkirjan sekä kolme Soinnun tähän valmennukseen soveltuvaa luentoa (arvo 19,90€)
 • Koodinpurkajan käsikirjan mentaalivalmennukseen (arvo 14,90€)
 • Lisäksi saat 1kk ylläpitovalmennuksen (arvo 19,90€)
 • Valmennuksen arvo yhteensä 353,70€


HUOM! Valmennuksen henkilökohtaisuudesta johtuen on siihen mahdollista ottaa vain rajattu määrä osallistujia!

Asiakaskokemuksia

Yleiset kysymykset

Jos haluat polttaa rasvaa terveellisellä sekä kestävällä tavalla, on tämä oikea valmennus sinulle. Ravinto-ohjelma tehdään sinulle henkilökohtaisesti, jolloin ravinto-aineiden suhteet ja määrät mahdollistavat korkean toimintakyvyn ja elämästä nauttimisen koko valmennuksen ajan. 

Päätät itse kuinka monta treeniä viikossa teet ja samalla sen, kuinka kovaa treenaat. Sinun ei siis tarvitse olla huippukunnossa vaan voit edetä oman edistymisesi mukaan. Samalla kun poltamme rasvaa parannamme myös suorituskykyäsi. Kaikista liikkeistä on lisäksi opastusvideot, joista näet liikkeiden suoritustekniikat.

Emme pyri maksimoimaan painonpudotusta, vaan rasvanpolttoa. Nämä kaksi ovat eri asiaa. Rasvanpoltossa pyrimme vähentämään rasvaa kehostasi sekä suojelemaan ja kehittämään lihaksistoasi. Painonpudottamisessa taas pyritään mahdollisimman suureen painonpudottamiseen ja silloin menetetään myös lihaksistoa, ja sitä pyrimme kaikin tavoin välttelemään. Paino tippuu tässäkin valmennuksessa, mutta kilomäärää on etukäteen mahdotonta sanoa, koska siihen vaikuttaa valtavasti esim. lähtötilanteesi.  
Tuloksia alkaa tulla heti, kun ilmoittaudut valmennukseen. Silloin olet päättänyt tehdä nykyiseen tilanteeseesi muutoksen ja se on ensimmäinen sekä tärkein askel. Positiivisia muutoksia mielessä, kehossa ja energiatasoissa alkaa yleensä näkyä muutaman viikon jälkeen. Peilistä muutoksia alkaa havaita noin kuukauden päästä ja kuudennen viikon kohdalla alkavat vaatteet tuntua löysemmiltä ja mahdollinen kasvojen turvotus on jo huomattavasti vähäisempää. Valmennuksen lopussa näet selvän muutoksen kehosi koostumuksessa! 
Tietenkin kannattaa ja sitä suuremmalla syyllä! Jokainen päivä kohti parempaa oloa ja mieltä on merkityksellinen. Sinä voit itse päättää haluatko noudattaa lomalla valmennusta kokonaan, osittain tai sitten keskittyä pelkästään lomailuun. Joka tapauksessa valmennusohjelma on avoinna 2 viikkoa virallisen päättymisen jälkeen, joten et menetä mitään.

Koodi113 -valmennuksen voi maksaa kokonaan tai osittain liikuntaedulla mobiilissa.

Toimi näin:

 • Kirjaudu liikuntaeduntarjoajan sivuille (Smartum, ePassi, Edenred tai Eazybreak)
 • Kohdista maksu Prehealth Oy:lle
 • Ota kuvakaappaus maksusuorituksesta ja lähetä se nimesi ja sähköpostiosoitteesi kera osoitteeseen info@jessicareiman.com
 • Saat sähköpostitse henkilökohtaisen koodin, jolla pääset lunastamaan paikkasi valmennukseen verkkokauppamme kautta. Mikäli maksat vain osan liikuntaedulla, saat maksuasi vastaavan alennuskoodin verkkokauppaamme. 
Valitettavasti tämä ei ole mahdollista, mutta ”tavalliset” sairastumiset eivät haittaa, koska valmennusohjelma on avoinna 2 viikkoa virallisen päättymisen jälkeen. Pieni tauko ei siis haittaa ja muista että sairaana ei saa koskaan treenata! Pienet tauot eivät tätä projektia kaada!

Ravintoon liittyvät kysymykset

Ajoittainen ja kestettävissä oleva pieni näläntunne kertoo siitä, että kehossasi tapahtuu niitä muutoksia, joita olet tullut hakemaan. Henkilökohtaisen ravinto-ohjelman avulla asetamme energiamääräsi tasolle, joka lisää toimintakykyäsi sekä energiaasi ilman nääntymistä. Yleisin virhe rasvanpoltossa on asettaa energiamäärä liian alas, jolloin projekti jää kesken. Vain sellainen ravinto-ohjelma toimii, josta pystyy pitämään kiinni.
Laskemme sinun henkilökohtaisen energiatarpeesi aktiivisuutesi ja kehosi nykytilanteen mukaisesti. Käymme läpi tavoitteesi ja näiden perusteella sinulle lasketaan sellainen energiamäärä ja ravintoaineiden suhde, joilla rasvanpoltto käynnistetään. Jos sinulle vain sopii, niin tekemistäni helpottaa kovasti, jos lähetät minulle kuvat lähtötilanteestasi. Sanotaan, että kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa ja valmentamisessa se pitää kyllä paikkansa. Valmennuksen puolessa välissä etenemistä tarkastellaan uudestaan ja katsotaan tarvitaanko ravinto-ohjelmaan millaisia muutoksia. Valmennukseen päätteeksi saat ohjeet siihen kuinka syödä valmennuksen jälkeen, jotta tuloksista tulisi pysyviä vaikka energiamäärä lisääntyykin. Kommunikointimme tapahtuu sähköpostitse ja kaikki viestit jäävät vain meidän väliseksi. Kun valmennus on ohi, niin tuhoan kaikki viestimme.
Valmennuksessa opit miten sinun tulee syödä polttaaksesi rasvaa, jolloin alat vaistomaisesti tekemään parempia valintoja lounaslinjastolla tai pyytämään tarjoilijalta asioita, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Jos haluat olla varma siitä, että syöt tarkalleen tekemäni ohjeen mukaisesti niin silloin on helpompaa, jos otat eväät töihin mukaan.
Aamu- ja iltapalojen lisäksi minulla menee ruokien valmistamiseen noin 20 minuuttia päivässä. Teen yleensä ruuat kahdeksi tai kolmeksi päiväksi kerralla kuntoon, joka helpottaa elämää ja vähentää ruokien valmistamiseen käyttämääni aikaa. Minusta tuo on aika pieni ajallinen panostus, kun muistaa sen, että ravitsemus on rasvanpoltossa tärkein elementti.
Kyllä, ruokavaliosta löytyy lihaton vaihtoehto, eli valmennus sopii seka- tai kasvisruokavaliota noudattavalle. Valmennukseen ei kuitenkaan valitettavasti kuulu täysin vegaani ruokavalio.
Minä en missään nimessä ottaisi vaan juhlistaisin häitä ihan normaaliin tapaan. Tietenkin sielläkin voi tehdä fiksumpia valintoja, mutta yksittäinen ns. ohisyönti ei tätä projektia kaada. Itseasiassa pidämme muutenkin valmennuksen aikana muutaman päivän, jolloin voi ottaa rennosti. Tuon päivän voit toki viettää vaikka tuolla häissä.
Nämä luonnollisesti huomioidaan ja muutenkin syöt valmennuksessa vain sellaisia ravintoaineita, joista sinä pidät.

Treenaamiseen liittyvät kysymykset

Jokainen treenaa oman edistymisensä mukaisesti ja niin usein kuin se itselle sopii. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kannattaa kuitenkin pyrkiä treeneissä olemaan aina paras versio itsestään ja ylittämään itsensä. Aina se ei tietenkään onnistu, mutta kun tekee parhaansa niin se riittää. Tämä tuo mukanaan myös onnistumisen tunnetta ja hyvää fiilistä! Tulemme keskittymään valmennuksessa paljon myös palautumiseen, jota emme koskaan saa unohtaa!
Jokaisesta liikkeestä on opastusvideot, joten tästä ei kannata huolehtia. En ota ohjelmiin sellaisia liikkeitä, joiden tiedän valmennustaustani kautta olevan useimmille teknisesti tai liikkuvuuden kannalta liian haastavia.
Kyllä. Valitsen mukaan sellaisia liikkeitä, joihin yleensä löytyy välineet ja laitteet ihan tavallisilta kuntosaleilta.
Kannattaa, mutta silloin et saa valmennuksesta parasta hyötyä. Pohdi ja suunnittele aikatauluasi vielä oikein ajatuksella, josko sieltä löytyisi edes lyhyempikin hetki kolmannelle kuntosalitreenille.
Tässä valmennuksessa ei ole kotitreenejä, joilla voisi korvata kuntosalilla tapahtuvat lihaskuntoharjoitteet. Tässä tapauksessa suosittelen sinulle treeneihin Pöhinä-valmennustani, josta löytyy lähes sata kotitreeniä lihaskunnon parantamiseen. Koodi113:sta saat kuitenkin henkilökohtaisen ravinto-ohjelman ja se saattaa olla juuri se mitä eniten tarvitset.
Tietenkin voit tehdä. Pääasia on, että liikut monipuolisesti ja mukana on myös lihaskuntoharjoituksia.

Kaikki materiaalit löytyvät JRC valmennusalustalta

 • Valmennusalusta ilman lataamista, asentamista ja jatkuvaa päivittämistarvetta
 • Päivittyvä valmennusmateriaali kulkee mukanasi missä tahansa oletkaan
 • Uudenlainen interaktiivinen verkkovalmennuselämys
 • Suunniteltu liikunnallisten verkkovalmennusasiakkaiden tarpeisiin