Search
Close this search box.

Projekti Pyykkilauta 2.0

Kevään kuumin vatsaslimmeri!

Valmennus on täynnä! Seuraava startti ilmoitetaan piakkoin!

Nopeasti näkyviä tuloksia!

Projekti Pyykkilauta starttaa 30 päivän tehostartilla, jonka avulla hyvästelet nopeasti turvotuksen, kiinteydyt ja poltat rasvaa! Litteämpi vatsa, kiinteämpi kroppa ja fressimpi fiilis antavat sinulle sporttisen olemuksen, upean ryhdin ja vankkumattoman itsevarmuuden!

Mahtavat treenit ja tehokas ruokavalio!

Tehostartin aikana treenataan monipuolisesti ja hyödynnetään VHH-ruokavaliota. Näiden avulla painostasi tippuu jopa 5-7kg! Olosi kevenee, energisoidut ja koko olemuksesi muuttuu raikkaammaksi! Tämän projektin jälkeen olet valmiina kesään!

Avaimet pysyvään muutokseen!

Tehostartin jälkeen et jää yksin, sillä Projekti Pyykkilautaan kuuluu myös kuukauden mittainen ylläpitojakso täydellisine treeni- ja ravinto-ohjelmineen. Ylläpitojakson avulla dieetti lopetetaan hallitusti ja tuloksista tehdään pysyviä!     

Nopea muutos, pysyvät tulokset!

Tämä supersuosittu valmennus ei juuri esittelyjä kaipaa! Projekti Pyykkilaudan avulla tuhannet osallistujat ovat saaneet kesän kynnyksellä pika-apua talvikilojen karistamiseen! Projekti Pyykkilauta sopii niille, jotka haluavat nopean freesauksen niin ulkoiseen olemukseen kuin sisäiseen fiilikseenkin. Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa osallistuaksesi Projekti Pyykkilautaan!

Projekti Pyykkilauta alkaa 30 päivän mittaisella tehostartilla. Tämän aikana tulet huomaamaan kuinka lyhyessäkin ajassa pystyt tekemään sellaisen muodonmuutoksen, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Tällaiset lyhyet spurtit eivät sovellu pysyväksi elämäntavaksi, mutta ne toimivat erinomaisesti niihin tilanteisiin, jossa halutaan tehdä nopeasti näkyvä muutos. Monesti muutos vie mennessään ja silloin tällaiset spurtit toimivat hyvänä motivaattorina pysyvään elämöntapamuutokseen.

Tehostartin aikana hyödynnämme vähähiilihydraattista (VHH) ruokavaliota, jolla saavutetaan nopeasti näkyviä tuloksia. Ruokavaliosi energiamäärä  sovitetaan sinun kulutukseesi ja  sinulla on valittavissa joko kevyempi Basic-ohjelma tai tavoitteellisempi Extreme-ohjelma. Ravinto-ohjelmaa on mahdollista vaihtaa valmennuksen aikana, jos tuntuu sille, että ensimmäinen valintasi ei mennytkään ihan nappiin.

Tehostartin aikana treenataan monipuolisesti koko kroppaa, mutta vatsasi alue ja koko core saa erityistä huomiota eli priorisaatiota. Keskivartalosi lihaksistolla on valtava vaikutus toimintakykyysi, vyötärösi malliin, vatsasi litteyteen ja koko ryhtiisi, joten sen priorisoinnista on todellakin hyötyä.

 Tehostarttia seuraa kuukauden mittainen ylläpitojakso, jonka avulla saavutetuista tuloksista tehdään pysyviä. Lisäämme suunnitelmallisesti ja hallitusti ruokavaliosi energiamäärää, palaudumme tehostartin dieetistä ja samalla saat työkalut pysyvään elämäntapamuutokseen. Ylläpitojakson aikana saat kolme erillaista treeniohjelmaa käyttöösi, jotta sinulla on varmasti mieluista tekemistä ja siten motivaatiosi pysyy korkealla! 

Palautumisjakson aikana käytössäsi ovat Rauta-, Rähinä- ja Pöhinä-valmennukset. Rauta on kuntosalitreenaajan valmennus, Rähinä on toiminnallisen harjoittelun valmennus ja Pöhinä on oikea kotitreenaajan paratiisi. Näistä valmennuksista löydät halutessasi lisätietoa Valmennukset-osiosta.

Minun ja koko JRC-tiimin apu ja tuki ovat käytössäsi koko valmennuksen ajan.

Tehostartin projektisuunnitelma:

 • Täydellinen vatsan seutua priorisoiva treeniohjelma
 • Treenit aikataulusi mukaan kuntosalilla 3-5 kertaa viikossa
 • 20 erilaista ohjattua kotitreeniä, jos et halua tai ehdi kuntosalille
 • Joka viikko uusi Jessican ohjaama core -haastetreeni
 • Kaikista liikkeistä löytyy laadukkaat opasvideot, jotka  varmistavat tehokkaat ja turvalliset tekniikat
 • Tehostartin ajaksi saat sinun tilanteeseesi sovitetun tehokkaan VHH-ruokavalion, jolla saavutetaan nopeasti näkyviä tuloksia
 • Voit vallita tavoitteidesi mukaan kevyemmän Basic tai tavoitteellisemman Extreme–ruokavalion
 • Ylläpitojaksolla on mahdollista siirtyä vähärasvaiseen ruokavalioon, jota on helppo noudattaa arjessa ja kesän aikana
 • Nopeasti ja helposti valmistettavat ateriat, ilman suosituksia lisäravinteiden käyttöön
 • Valmentajan tsemppaavat viikkovideot
 • Mahdollisuus kysyä valmentajalta mieltäsi askarruttavista asioista
 • Treeniyhteisön, jossa voit keskustella muiden pyykkilautailijoiden kanssa
 • Valmennussisältö ja treeniyhteisö löytyy JRC – mobiilisovelluksesta

Jessica Reiman, päävalmentaja

 • Ikä 37
 • Asuu Espoossa, kotoisin Jyväskylästä
 • Perheeseen kuuluu aviomies, 12-vuotias poika ja Rokka-koira
 • Koulutus: fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja ja henkinen valmentaja
 • Valmentanut lähes 20 vuoden ajan ihmisiä saavuttamaan unelmiaan
 • Erikoistunut naisten rasvanpolttohaasteisiin toimien itse elävänä esimerkkinä siitä, kuinka elämästä voi nauttia ja samalla on mahdollista pysyä energisenä ja hyvässä kunnossa ympäri vuoden 
 • Ymmärtää yli 1000 henkilökohtaisen asiakkaan valmennuskokemuksella millaisia haasteita asiakkaat kohtaavat oman muutosmatkansa aikana
 • Kykenee pitkän ja laajan kokemuksensa avulla antamaan tehokkaita ja selkeitä ohjeita, joita on mahdollista yhteensovittaa kiireiseen arkeen 
 • Ammentaa voimavaransa hyvistä raaka-aineista tehdystä kotiruuasta, monipuolisesta liikunnasta, riittävästä palautumisesta sekä unesta
 • Osallistunut useisiin TV-formaatteihin, podcasteihin ja lehtiartikkeleihin asiantuntijan roolissa

 

Yleiset kysymykset

Jos haluat nopean muodonmuutoksen, niin Projekti Pyykkilauta on sinun valintasi! Valmennus sopii myös tehostartiksi henkilöille, jotka ovat päättäneet vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa pidemmällä aikavälillä.

Tämä sopii kaikille! Päätät itse kuinka monta treeniä viikossa teet ja samalla sen, kuinka kovaa treenaat. Tehostartin ajaksi voit valita lempeämmän BASIC- tai tavoitteellisen EXTREME-ruokavalion tavoitteesi ja päättäväisyytesi mukaan. Sinun ei siis tarvitse olla huippukunnossa vaan voit edetä oman edistymisesi mukaan. Kaikista liikkeistä on lisäksi laadukkaat opasvideot, joista näet liikkeiden oikeat suoritustekniikat.

Kilomäärää on mahdotonta sanoa etukäteen, koska siihen vaikuttaa valtavasti esim. lähtötilanteesi, kokosi, treenitaustasi, kumman ruokavalion valitset ja kuinka tarkasti ruokavaliota noudatat. Monet osallistujat ovat tiputtaneet 5-7kg jo valmennuksen ensimmäisen vaiheen eli tehostartin aikana! 

Tämä projekti on suunniteltu niin, että tuloksia saadaan nopeasti aikaiseksi! Yleensä  VHH-ruokavaliota noudattavat alkavat tuntea olonsa kevyemmäksi jo muutamien päivien jälkeen. Sen jälkeen muutoksia alkaa huomaamaan vaatteiden koossa ja viimeisenä muutokset näkyvät peilistä. Muutosten edellytyksenä on ohjeiden noudattaminen!

Projekti Pyykkilauta -valmennuksen voi maksaa kokonaan tai osittain liikuntaedulla mobiilissa.

Smartun sekä Epassi maksu onnistuu suoraan kassalla valmennusta ostaessasi mikäli maksat valmennuksen kokonaisuudessaan liikuntaeduilla.

HUOM! Mikäli käytössäsi on Edenred-liikuntaetuja, tai haluat maksaa Smartumilla tai Epassilla vain osan valmennuksesta, maksu onnistuu alla olevan ohjeistuksen mukaan:

 1. Kirjaudu liikuntaetu-sovellukseen.
 2. Etsi Prehealth Oy ja suorita maksu haluamallasi summalla.
 3. Ota kuitista kuvakaappaus.
 4. Lähetä kuvakaappaus SEKÄ seuraavat tiedot info@jessicareiman.com  
  • Nimesi 
  • Koko osoitteesi 
  • Puhelinnumerosi 
  • Sähköpostiosoitteesi 
  • Minkä valmennuksen maksun kuittaat liikuntaedulla

Teemme käsittelyn puolestasi.

Saat sähköpostitse henkilökohtaisen koodin, jolla pääset lunastamaan paikkasi valmennukseen verkkokauppamme kautta.

Mikäli maksat vain osan liikuntaedulla, saat maksuasi vastaavan alennuskoodin verkkokauppaamme.

Liikuntaetumaksut käsitellään manuaalisesti, joten saat alennuskoodin verkkokauppaan vasta kun olemme sen käsitellyt.

Saat kuitenkin valmennuksen aina sen päivän hinnalla jolloin olet liikuntaetumaksun tehnyt.

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista, mutta ”tavalliset” sairastumiset eivät haittaa, koska valmennusohjelma on avoinna 2 viikkoa virallisen päättymisen jälkeen. Pieni tauko ei siis haittaa ja muista, että sairaana ei saa koskaan treenata! Pienet tauot eivät tätä projektia kaada!

Ravintoon liittyvät kysymykset

Ajoittainen ja kestettävissä oleva pieni näläntunne kertoo siitä, että kehossasi tapahtuu niitä muutoksia, joita olet tullut hakemaan. Vain sellainen ravinto-ohjelma toimii, josta pystyy pitämään kiinni. Tästä syystä ruokavaliosi mitoituksessa huomioidaan energiatarpeesi ja voit itse valita kahdesta erilaisesta ”vaikeusasteesta”, sillä me kaikki suhtaudumme nälkään omalla tavallamme. Ruokavaliota on mahdollista vaihtaa, jos se alkaa tuntua liian helpolta tai haastavalta.

VHH eli vähähiilihydraattisen ruokavalion ideana on korvata runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruoka-aineita kasviksilla, proteiinipitoisilla aineksilla sekä rasvoilla. Hiilihydraattien määrää siis rajoitetaan suunnitelmallisesti. VHH-ruokavalio ei ole yhtä ankara hiilihydraattien rajoittamisen suhteen kuin KETO-dieetti, jossa hiilihydraattien määrää tiputetaan erittäin voimakkaasti. 

Kun VHH-ruokavaliossa rasva toimii ensisijaisena energianlähteenä, niin vähärasvaisessa ruokavaliossa energia otetaan pääosin hiilihydraateista. Vaikka ruokavalio onkin vähärasvainen, niin hyvälaatuisia rasvoja saadaan riittävästi takaamaan elimistömme terveellinen toimivuus.  

Ei vie! Tässä ruokavaliossa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka on nopea valmistaa ja ainekset löytyvät ihan tavallisesta ruokakaupasta. Yksinkertaista, puhdasta ja maistuvaa ruokaa. Se on parasta! 

Kyllä, ruokavaliosta löytyy lihaton vaihtoehto, eli valmennus sopii seka- tai kasvisruokavaliota noudattavalle. Valmennukseen ei kuitenkaan kuulu täysin vegaani ruokavalio.

Kyllä, valmennuksesta löytyy myös maidoton ja gluteeniton ruokavalio. Yksittäisiä allergeeneja on helppoa välttää pitkien vaihtoehtolistojen ansiosta.

Minä en ottaisi, mutta tekisin tarjoilujen suhteen fiksuja valintoja. Usein tämä onnistuu erinomaisesti juhlissa, joissa on noutopyötä. Jos ruoka tulee valmiina eteen, niin sinä itse päätät mitä ja kuinka paljon siltä lautaselta syöt. Yhteen tapahtumaan tämä projekti ei kaadu, mutta mitä tarkemmin ohjeitani noudatat sitä parempi on lopputulos.

Treenaamiseen liittyvät kysymykset

Jokainen treenaa oman edistymisensä mukaisesti ja niin usein kuin se itselle sopii. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kannattaa kuitenkin pyrkiä treeneissä olemaan aina paras versio itsestään ja ylittämään itsensä. Aina se ei tietenkään onnistu, mutta kun tekee parhaansa niin se riittää. Tämä tuo mukanaan myös onnistumisen tunnetta ja hyvää fiilistä! 

Jokaisesta liikkeestä on opastusvideot, joten tästä ei kannata huolehtia. En ota ohjelmiin sellaisia liikkeitä, joiden tiedän valmennustaustani kautta olevan useimmille teknisesti tai liikkuvuuden kannalta liian haastavia.
Kyllä. Valitsen mukaan sellaisia liikkeitä, joihin yleensä löytyy välineet ja laitteet ihan tavallisilta kuntosaleilta.

Kannattaa! Tässä valmennuksessa saat käyttöösi myös tehokkaat kotitreenit, joiden tekeminen on nopeaa ja treenit on mahdollista sujauttaa lyhempiinkin väleihin, kun esim. siirtymisiin tai muihin aikasyöppöihin ei mene aikaa.

Tässä valmennuksessa on myös kotitreenit, joten jos sinne kuntosalille ei kiinnosta mennä, niin voit treenata tehokkaiden treenien avulla myös kotona!

Kaikki haasteeseen liittyvät materiaalit ja yhteisö löytyvät Jessica Reiman Coaching (JRC) - mobiilisovelluksesta

 • Helppo ja yksinkertainen käyttää
 • App Storesta tai Google Play kaupasta ladattava mobiilisovellus
 • Päivittyvä valmennusmateriaali kulkee mukanasi missä tahansa oletkaan
 • Uudenlainen interaktiivinen verkkovalmennuselämys
 • Valmennuksissani et tarvitse Facebookia mihinkään

JRC:n yhteistyökumppani