Search
Close this search box.

NAVI

Oikoreittisi kuntosaliharjoittelun maailmaan!

Tähän 2kk valmennukseen voit lähteä mukaan vaikka heti!

Tähän 2kk valmennukseen voit lähteä mukaan koska vain!

Opit kuntosaliharjoittelun ja ravitsemuksen perusteet

Valmennuksen jälkeen osaat treenata monipuolisesti, turvallisesti ja tehokkaasti, ja tiedät kuinka sinun tulee syödä, jotta saavutat tavoitteesi. Huomaat kuinka hauskaa ja energisoivaa salilla treenaaminen on!

Saat osaamiseni ja ammattitaitoni käyttöösi

Fysioterapeutin ja PT:n koulutukseni sekä yli 15 vuoden valmennuskokemukseni myötä olen valmentanut tuhansia asiakkaita kuntosaliharjoittelun maailmaan siten, että siitä on tullut pysyvä osa heidän elämäänsä!

Lihaskuntoharjoittelulla tavoitteista totta

Olipa tavoitteenasi esimerkiksi kiinteämpi vartalo, litteämpi vatsa, parempi toimintakyky tai vaikkapa niska- ja hartiaseudun kipujen poistaminen, niin paras apu näihin löytyy monipuolisesta lihaskuntoharjoittelusta.

NAVI opastaa sinut perille!

Tämä valmennus sopii kaikille niille, jotka kaipaavat varmuutta ja innostusta saliharjoitteluun. Navi on mahtava ponnahduslauta niille, joilla ei ole tai on vain vähän kokemusta kuntosaliharjoittelusta. NAVI sopii myös niille, joilla on ollut pitkä tauko harjoittelusta ja tuntuu sille, että taidot ovat päässeet niin sanotusti ruostumaan.

NAVI-valmennuksessa asiat kerrotaan yksinkertaisesti ja kansankielellä. Treenit ovat monipuolisia ja hauskoja, ja edistymisesi myötä innostuksesi kasvaa treeni treeniltä.  Huomaat myös, että tehokkaan treenin pystyy tekemään lyhyessäkin ajassa.

Valmennuksen jälkeen tiedät miten tehdään kunnollinen lämmittely, miten kuntosalilla kannattaa treenata ja kuinka keskeisimmät liikkeet suoritetaan. Opit käyttämään kuntosalin laitteistoa ja  samalla opit tuntemaan kuntosalikulttuurin salat. Olet valmennuksen ensimetreiltä asti itsevarmempi ja ennen kaikkea saat harjoittelustasi enemmän irti. Tämän valmennuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää koskaan aristella salille menoa tai tuntea epävarmuutta siitä, että miten siellä tulee toimia tai mitä siellä kannattaisi tehdä.

Valmennuksesta saat myös aimo annoksen konkreettista ja käytännönläheistä tietoa ravitsemuksesta, joka on tärkein yksittäinen hyvinvoinnin elementti. Saat lisäksi selkeän ja sinulle sopivan ravinto-ohjelman, jonka avulla saavutat tavoitteesi ja opit muodostamaan terveelliset, maistuvat ja energisoivat ateriat koko päiväksi.

NAVI-valmennus on kaksiosainen. Ensimmäinen kuukausi opiskellaan perustietoja ja -taitoja kuntosaliharjoittelusta ja toinen kuukausi testataan opittuja taitoja RAUTA-valmennuksessa. Tulet huomaamaan, että ensimmäisen kuukauden perusharjoittelun jälkeen nautit harjoittelusta ja  suoriudut upeasti edistyneemmille harjoittelijoille suunnatussa RAUTA-valmennuksessa. Vaikka vaatimustaso hiukan nouseekin, niin olet siihen valmis, sillä osaat riittävät tiedot niin treenaamisesta kuin ravitsemuksestakin.

Tuon toisen kuukauden aikana voit treenata RAUDAN lisäksi myös RÄHINÄSSÄ, joka on toiminnallisen harjoittelun valmennus sekä PÖHINÄSSÄ, jossa on yli 120 ohjattua kotitreeniä. Näistä valmennuksista löydät halutessasi lisätietoa Valmennukset-osiosta.

NAVI on loistava valmennus myös nuorille, joita kiinnostaisi aloittaa kuntosalilla treenaaminen! 15 vuotta on turvallinen ikä osallistua tähän valmennukseen eli jos kotoasi löytyy tällainen nuori, niin osta hänellekin NAVI, niin hän saa mahtavan pohjan salitreenaamiseen koko loppuelämäkseen.

 

 

Mitä saat reitin varrelta mukaasi?

 • Valtavasti tietoa ja opastusta Jessicalta
 • Täydelliset treeniohjelmat
 • Treenaat oman aikataulusi mukaan 2-4 kertaa viikossa
 • Kaikista liikkeistä ja käytettävistä laitteista laadukkaat opasvideot, jotka  varmistavat tehokkaat ja turvalliset tekniikat
 • Ruokavalion, jossa paljon erilaisia tavallisiin ruoka-aineisiin perustuvia vaihtoehtoja
 • Nopeasti ja helposti valmistettavat ateriat
 • Mahdollisuus kysyä Jessicalta ja hänen apuvalmentajilta Jannilta sekä Jemiinalta mieltäsi askarruttavista asioista
 • Luentoja mm. ravinnosta ja unesta
 • Kaikki valmennussisältö löytyy laadukkaalta Jessica Reiman Coaching -Mobiilisovellukselta

Yleiset kysymykset

Tämä on kaksi kuukautta kestävä valmennus niille, jotka haluavat oppia treenaamaan salilla tehokkaasti ja turvallisesti. Tämän valmennuksen käytyäsi et enää vain käy salilla, vaan osaat treenata siten, että treenaaminen on kivaa, kehittävää ja turvallista!

Jessicalla on 15 vuoden kokemus erilaisten ihmisten valmentamisesta ja noin 20 vuoden omakohtainen kokemus aktiivisesta treenaamisesta. Jessican osaaminen ei kohdistu pelkästään kokemusperäiseen tietoon, vaan taustalla on fysioterapeutin, personal trainerin, ravintovalmentajan ja henkisen valmentajan tutkinnot.

Tämä valmennus on sellainen, joka kaikkien aloittelevien treenaajien kannattaisi käydä. Vaikka salitreenaaminen olisi sinulle täysin uutta, niin tämän valmennuksen käytyäsi olet valmis myös muihin Jessican valmennuksiin. Tätä valmennusta voi suositella kaikille saliharjoittelusta kiinnostuneille!

Henkilökohtainen valmennus osaavan ja kokeneen PT:n kanssa on erinomainen tapa aloittaa kuntosaliharrastus, mutta valitettavasti monelle se ei ole taloudellisesti mahdollista tai voi olla niin, että omalta paikkakunnalta ei löydy riittävän osaavaa personal traineria. Yksi kerta hyvän PT:n kanssa maksaa noin 80-100€ kerta. Tarvitset vähintään 10 kertaa valmentajan kanssa, jotta pääsette ns. pintaa syvemmälle ja saat riittävästi valmennusta. 

NAVI antaa sinulle hyvän osaamisen saliharjoitteluun vain murto-osan hinnalla verrattuna oman PT-palkkaamiseen. Kaikista liikkeistä löytyy erinomaiset opasvideot, saat täydelliset treeni- ja ravinto-ohjelmat ja paljon muuta oleellista sisältöä. 

Todellakin voit ja varmasti kehityt, jos vain noudatat saamiasi ohjeita! Tämä johtuu kahdesta seikasta.

Ensinnäkin NAVI:ssa aloitetaan treenaaminen välittömästi eli tässä valmennuksessa opetellaan asioita nimenomaan tekemisen kautta. Toisaalta kehittyminen on aina nopeinta kuntosaliharrastuksen alussa. Kun starttaat treenit kunnollisilla ohjeilla ja noudatat annettuja ohjeilta, niin kehitystä tulee varmasti.

NAVI valmennuksen voit maksaa kokonaan tai osittain liikuntaedulla.

Eri palveluntarjoajien maksuvaihtoehdot näkyy suoraan valmennusta ostaessasi.

HUOM! Mikäli käytössäsi on Edenred-liikuntaetuja, maksu niillä onnistuu alla olevan ohjeistuksen mukaan:

Kirjaudu Edenred-sovellukseen.
Etsi Prehealth Oy ja suorita maksu haluamallasi summalla.
Ota kuitista kuvakaappaus.
Lähetä kuvakaappaus SEKÄ seuraavat tiedot info@jessicareiman.com

• Nimesi
• Koko osoitteesi
• Puhelinnumerosi
• Sähköpostiosoitteesi
• Minkä valmennuksen maksun kuittaat liikuntaedulla

Teemme käsittelyn puolestasi. Saat sähköpostitse henkilökohtaisen koodin, jolla pääset lunastamaan paikkasi valmennukseen verkkokauppamme kautta.

Mikäli maksat vain osan liikuntaedulla, saat maksuasi vastaavan alennuskoodin verkkokauppaamme.

Edenred liikuntaetumaksu käsitellään manuaalisesti, joten saat alennuskoodin verkkokauppaan vasta kun se on käsitelty. Saat kuitenkin valmennuksen aina sen päivän hinnalla jolloin olet liikuntaetumaksun tehnyt.

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista, mutta ”tavalliset” sairastumiset eivät haittaa, koska valmennusohjelma on avoinna kaksi viikkoa virallisen päättymisen jälkeen. Pieni tauko ei siis haittaa ja muista, että sairaana ei saa koskaan treenata! Pienet tauot eivät tätä valmennusta kaada!

Ravintoon liittyvät kysymykset

Ravitsemuksesta on tehty mediassa ja somessa hirvittävän monimutkaista ja hankalaa. Tässä valmennuksessa opiskellaan ravitsemuksesta se oleellinen tieto, joka sinun tuleekin tietää. Asiat selostetaan kansankielellä ja opit kuinka päivittäiset ateriat kannattaa muodostaa ja kuinka monta kertaa päivässä sinun tulee syödä, jotta jaksat treenata ja pysyt energisenä koko päivän.

Huomaat myös , että tuloksia saavutetaan ihan tavallisella kotiruualla, jota koko perhe voi syödä ja sen, että kehittyäksesi et tarvitse lisäravinteita tai muita eksoottisia aineosia.

NAVI-valmennuksen jälkeen opit myös sen miten paljon terveellistä ruokaa saa ja pitää syödä!

Tässä valmennuksessa voit valita kahdesta erilaisesta ruokavaliosta itsellesi sopivan.

Jos haluat tarkasti tietää ja opetella kuinka paljon sinun tulee syödä, niin voit valita itsellesi sellaisen ruokavalion, jossa ruoka-aineet punnitaan. Ruokien punnitseminen saattaa tuntua ajatuksissa vaivalloiselta, mutta se on tehty tässä valmennuksessa todella helpoksi. Ruokien punnitseminen ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi ikuisesti punnita ruokiasi, mutta jos jaksat punnita niitä muutaman kuukauden niin silmäsi oppivat mitoittamaan lautaselle tavoitteitasi tukevat ja sinulle sopivat annokset loppuelämäksesi.

Jos ruokien punnitseminen ei sinua kiinnosta tai koet sen sellaisena, että et halua sitä edes oppimismielessä kokeilla, niin voit valita itsellesi myös sellaisen ruokavalion jossa otetaan rennommin ja opetellaan samoja asioita vieläkin helpommalla tavalla.

Tässä valmennuksessa opetellaan loppuelämän ravitsemusta ja siihen ei kuulu pakot tai kieltolistat! Loppuelämän ravitsemuksessa sallitaan joustot silloin, kuin niille on tarvetta. Tavoitteena on löytää toimiva kokonaisuus eli sellainen ruokavalio, jota on mukava noudattaa. Tämä tarkoittaa sellaisten tapojen opiskelua, joista haluaa pitää kiinni myös valmennuksen jälkeen. Huomaat jo valmennuksen aikana kuinka energiatasosi paranevat ja voit muutenkin paremmin kuin koskaan aikaisemmin!

Kyllä, ruokavaliosta löytyy lihaton vaihtoehto, eli valmennus sopii seka- tai kasvisruokavaliota noudattavalle. Valmennukseen ei kuitenkaan kuulu täysin vegaani ruokavalio.

Treenaamiseen liittyvät kysymykset

Jokainen treenaa oman edistymisensä mukaisesti ja niin usein, kuin se itselle sopii. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kannattaa kuitenkin pyrkiä treeneissä olemaan aina paras versio itsestään ja ylittämään itsensä. Aina se ei tietenkään onnistu, mutta kun tekee parhaansa niin se riittää. Tämä tuo mukanaan myös onnistumisen tunnetta ja hyvää fiilistä! 

Kyllä. Valitsen mukaan sellaisia liikkeitä, joihin yleensä löytyy välineet ja laitteet ihan tavallisilta kuntosaleilta.

Kannattaa! 

Kaksi kertaa viikossa tehtävä lihaskuntoharjoittelu on kaksi kertaa enemmän lihaskuntoharjoittelua, kuin ei yhtään lihaskuntoharjoittelua ja fakta on se, että jokainen meistä tarvitsee lihaskuntoharjoittelua! 

Valmennuksen jälkimmäisellä puoliskolla saat käyttöösi myös kotitreenit, jolloin lihaskuntoharjoittelu onnistuu silloin myös kotona.

NAVI on nimenomaan valmennus tehokkaaseen ja turvalliseen kuntosaliharjoitteluun. Ehkä sinun kannattaisi kuitenkin kokeilla tätä valmennusta, koska saatat sen kautta innostua saliharjoittelusta aivan uudella tavalla. Selkeiden ohjeiden avulla saliharjoittelu on aivan erilaista! 

Jos kuitenkin olet vakuuttunut siitä, että saliharjoittelu ei ole sinun juttusi, niin sitten suosittelen sinulle PÖHINÄ-valmennusta. Pöhinässä on yli 120 ohjattua kotitreeniä, joiden avulla saat tarvittavaa lihaskuntoharjoittelua.

NAVI ja siihen liittyvä sisältö löytyy Jessica Reiman Coaching (JRC) -Mobiilisovelluksesta

 • Helppo ja yksinkertainen käyttää
 • Mobiilisovelluksen saat ladattua App Storesta tai Google Play kaupasta
 • Päivittyvä valmennusmateriaali kulkee mukanasi missä tahansa oletkaan
 • Uudenlainen interaktiivinen verkkovalmennuselämys

JRC:n yhteistyökumppani