Search
Close this search box.

Soturi106

89.00

Soturi106 on vänrikki Jessica Reimanin johtama huippusalainen ja kriittisen tärkeä 30 päivän mittainen haaste. Sen tarkoituksena on käydä aggressiiviseen hyökkäykseen sitkeitä rasvasoluja ja alhaisia energiatasoja vastaan. Tavoitteet savutetaan mielenkiintoisten ja monipuolisten harjoitteiden avulla, joita tuetaan tavoitteidesi mukaisella ravitsemuksella, jota on helppo noudattaa ja nopea valmistaa.

Soturi106 on täysin uniikki muutosmatka, joka koostuu neljästä erilaisesta noin viikon mittaisesta etapista. Etapit on jaettu päivätehtäviin, jotka ovat lihaskuntoharjoitteita, aerobisia harjoitteita tai suunniteltuja lepopäiviä. Etapit on suunniteltu niin, että ne pitävät mielenkiintosi korkealla ja tekevät tästä haasteesta unohtumattoman kokemuksen.

Soturi106 alkaa 6.11.2023 ja se päättyy itsenäisyyspäivämme aattona 5.12.2023 eli juuri ennen kuin Suomi täyttää 106-vuotta.

Et tee tätä vain itsellesi, vaan samalla tuet niitä, jotka tällä hetkellä taistelevat oman itsenäisyytensä puolesta. Jokaisesta osallistumismaksusta lahjoitetaan 5€ Ukrainan tukemiseen. Tämä lahjoitus tehdään Plan Internationalin kautta ja se kohdennetaan Ukrainan perheille.

Lisäksi Jessica Reiman Coaching palkitsee sinua rohkeudesta ottaa tämä haaste vastaan. Saat kiitokseksi ilmaisen kuukauden Trilogia-valmennuksissa, jotta hyvinvointimatkasi voi jatkua myös tämän haasteen jälkeen. Trilogiaan kuuluu kuntosaliharjoittelijan Rauta-valmennus, toiminnallisen harjoittelun Rähinä-valmennus sekä kotitreenaajan Pöhinä-valmennus, jossa on yli 120 ohjattua kotitreeniä. Nämä kaikki valmennukset ovat vapaasti käytettävissäsi. Tämän palkinnon arvo on 19,90€.

Varasto loppu

Liity VIP-klubiin

VIP-klubin jäsenenä saat ensimmäisenä tietää uutuuksista ja pääset nauttimaan parhaista tarjouksista