Search
Close this search box.

Koodi113

Välikysely

Nyt on tullut aika tarkistaa miltä henkilökohtainen ruokavaliosi on tuntunut ja miten kehosi on siihen reagoinut, ja tehdä tarvittaessa ruokavalioosi päivitys. 

Pyydä ruokavalioosi päivitys heti, jos haluat alkaa kiristämään tahtia (ruuan määrää lasketaan) tai nykyinen vauhti on tuntunut liian kovalta (ruuan määrää nostetaan).

Mikäli olosi on lähtenyt kevenemään, paino on kääntynyt laskuun, vaatteet istuvat jo hiukan paremmin päälle ja tunnet aika ajoin pientä nälän tunnetta, niin silloin sinun ei kannata pyytää ruokavalion päivitystä. Nämä ovat tunnusmerkkejä siitä, että homma toimii juuri niin kuin sen on ajateltukin. Jos etenemisesi myöhemmin pysähtyy ja pienet näläntuntemukset häviävät, niin vasta silloin kannattaa pyytää ruokavalion päivittämistä. 

Huomaathan, että ruokavaliosi on voinut osua heti kerralla nappiin. Silloin sitä ei tarvitse päivittää, kuin vasta valmennuksen lopuksi. Ruokavaliota kannattaa päivittää vain silloin, jos se ei toimi toivotulla tavalla!

Saat päivitetyn ruokavalion sähköpostitse, joten varmistathan, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. 

Huom! Välikyselyyn voit vastata 29.10. asti. Saat päivitetyn ruokavalion sähköpostiisi mahdollisimman pian ja viimeistään viikon sisällä. Täytäthän kyselyn ainoastaan yhden kerran.

Kiitos!

Vastauksesi ovat onnistuneesti tallentuneet.