Search
Close this search box.

Pähkähullu Kesätarjous

Sisältää 9.9.2024 starttaavan Koodi113 valmennuksen

Valmennuspaikkoja rajoitetusti tarjolla! Toimi nopeasti, niin säästät 330€!

Odotettu kesätarjouskampanja on nyt käynnissä ja se on aivan pähkähullu. Tätä parempaa tarjousta ei kannata jäädä odottamaan!

Yhdistin neljä suosittua valmennustani (KOODI113, RAUTA, RÄHINÄ ja PÖHINÄ) yhdeksi kokonaisuudeksi kannustaakseni sinua pitämään hyvinvoinnistasi huolta myös kesän aikana ja oivalluttaakseni sinulle sen, kuinka paljon hyötyisit pitkäaikaisesta valmennuksestani. Tiedän kokemuksesta, että jos sinulla on voimassa oleva valmennus, niin silloin sinulla on myös voimassa oleva päätös pitää itsestäsi huolta. Silloin treenejä tulee tehtyä useammin, treenit ovat laadukkaampia ja myös ravitsemuksen kanssa tekee parempia valintoja. Kesällä saa ja pitääkin ottaa rennommin, mutta pienikin ponnistelu on eteenpäin ja se, jos mikä, tuo sen ihanan raikkaan fiiliksen!

Pähkähullussa Kesätarjouksessa saat jopa yli kuudeksi kuukaudeksi täydellisen valmennuskokonaisuuden, johon kuuluu mm. päivittyvät treeni- ja ravinto-ohjelmat, laadukkaat videoinnit kaikista liikkeistä, valmentajan viikkotervehdykset, mahdollisuuden kysyä valmentajalta, keskusteluyhteisön muiden treenaajien kanssa. Samalla lanseeraan täysin uuden Jessica Reiman Coaching -mobiilisovelluksen, jonka avulla treenaaminen ja terveellisen ruokavalion noudattaminen on helppoa ja motivoivaa.

Tunnetko jo valmennukseni, jotka kuuluvat tähän kokonaisuuteen?

KOODI113 on 10 viikon rasvanpolttovalmennus, jossa saat henkilökohtaisesti sinulle laaditun ravinto-ohjelman, jota päivitetään valmennuksen aikana, jos se ei toimi odotetulla tavalla. Henkilökohtaisesta palvelusta johtuen valmennuspaikkojen määrä on rajoitettu. Lunastamalla Pähkähullun Kesätarjouksen varmistat paikkasi 9.9.2024 starttaavaan 10 viikon KOODI113 rasvanpolttovalmennukseen, jonka valmennuspaikat on myyty jo viitenä kertana peräkkäin loppuun ennen myyntiajan päättymistä. 

RAUTA on tavoitteellisen kuntosaliharjoittelijan valmennus, RÄHINÄ on toiminnallisen (crossfit-tyylisen) harjoittelun valmennus ja PÖHINÄ, joka on kotitreenaajan paratiisi pitäen sisällään 120 erilaista kotona tai vaikka laiturin nokassa tehtävää treeniä niihin tilanteisiin, kun et halua, ehdi tai pääse treenaamaan kuntosalille. Raudassa, Rähinässä ja Pöhinässä on useita satoja osallistujia, jotka ovat olleet näissä valmennuksissa jo yli kaksi vuotta keskeytyksettä mukana. Se, jos mikä, kertoo asiakkaiden tyytyväisyydestä näihin valmennuksiin! Nämä kolme valmennustani ovat vapaasti käytössäsi ostohetkestä aina 16.12.2024 saakka!

Miksi tähän tarjoukseen kannattaa tarttua?

 • Pääset valmennukseeni puoleksi vuodeksi todella edullisesti
 • Voit treenata sinulle sopivia treenejä
 • Pitkällä aikavälillä tekemisesi hyödyt korostuvat ja saavutat tavoitteesi liittyivätpä ne sitten kehonmuokkaukseen, suorituskyvyn ja energiatasojen nostamiseen tai yleisen hyvinvoinnin parantamiseen
 • Neljä erilaista valmennusta yhdessä ovat markkinoiden kattavin kokonaisuus, joka auttaa sinua monipuolisesti ja pitää mielenkiintosi sekä motivaatiosi korkealla
 • Pääset heti käyttämään täysin uutta Jessica Reiman Coaching -mobiilisovellustani, jota olemme rakentaneet koko kevään ajan! 
 • Tätä kovempaa tarjousta ei kannata jäädä odottamaan! Koodista johtuen valmennuspaikkojen määrää on jouduttu rajoittamaan, joten paikkoja on tarjolla vain nopeimmille!

Onko KOODI113 Suomen suosituin verkkovalmennus?

 • Mahdollisesti, sillä valmennuspaikat ovat loppuneet aina kesken ja asiakkaiden muutokset ovat mykistävän hyviä!
 • Saan päivittäin viestejä ja kommenteja asiakkailtani jotka kertovat Koodin olevan paras verkkovalmennus mihin ovat koskaan osallistuneet!
 • Syöt vain sinulle mieluisia ruoka-aineita, aterioiden koot on jokaiselle henkilökohtaisesti mitoitettuja ja ateriat ovat helposti valmistettavia. Näitä aterioita syö mahdollinen kumppanisi ja perheesi mielellään!
 • Mentaalivalmennus on keskeinen osa Koodia, sillä kaikki lähtee oman mielesi johtamisesta
 • Pähkähullun Kesätarjouksen kautta hankittu KOODI113 valmennus on tavallista kattavampi, sillä saat käyttöösi myös RAUDAN, RÄHINÄN JA PÖHINÄN koko valmennuksen ajaksi

Valmennuksissani ei ole:

 • Unohdettu tavallisen ihmisen hektistä arkea ja sen tuomaa fyysistä ja henkistä rasitusta
 • Millin tai gramman tarkkoja ohjeita, joita on hyvin vaikea sovittaa normaaleihin päivärutiineihin
 • Oletuksena, että haluat antaa joka tilanteessa kaikkesi valmennukselle tai ohjeistusta unohtaa kaiken ns. ”normaalin” elämän valmennuksen ajaksi
 • Kieltolistoja tai muita pakkoja
 • Tarvetta Fitness-Suomi-Fitness -sanakirjalle. Kaikki asiat kerrotaan ymmärrettävästi ja kansankielellä 
 • Monimutkaista ruuan valmistamista
 • Suosituksia kalliiden, teollisesti valmistettujen, lisäravinteiden käyttöön
 • Liian nopeaa tulosten tavoittelua
 • Unohdettu terveyttä ja hyvinvointia

”Pähkähullun Kesätarjouksen taustalla on tavoitteeni mahdollistaa ja kannustaa ihmisiä liikkumaan sekä pitämään huolta hyvinvoinnistaan pitkällä aikavälillä ja myös kesän aikana. Tarjolla on todistetusti toimivat ruokavaliot, kattavasti erilaisia treenejä niin kuntosalille kuin myös kotiin, reissuun tai vaikkapa mökille.”

Mistä Pähkähullun Kesätarjouksen hinta koostuu:

 • RAUTA, RÄHINÄ JA PÖHINÄ-valmennusten hinta on 24,90€/kk eli  yhteensä 149,40€ (6kk)
 • KOODI113:ssa saat sinulle tehdyn henkilökohtaisen ravinto-ohjelman, jota päivitetään valmennuksen aikana kaksi kertaa. Saat siis yhteensä kolme ravinto-ohjelmaa (hinta 240€)
 • Rasvanpolttoa edistävän treeniohjelman, jota päivitetään KOODI113-valmennuksen aikana. Kaikista liikkeistä opastusvideot (hinta 69€)
 • Tykätyt hyvinvointiluentoni, viikkovideot ja kysy valmentajalta -palstan (kuuluu valmennusten hintaan).
 • Koodinpurkajan käsikirjan mentaalivalmennukseen (hinta 29,80€)
 • Pähkähullun Kesätarjouksen normaali hinta yhteensä 488,20€

HUOM! Pähkähulluun Kesätarjoukseen on vain rajattu määrä valmennuspaikkoja myynnissä!

Kysymyksiä ja vastauksia

Treenaan hyvin monipuolisesti, koska tykkään haastaa itseäni eri tavoin. Välillä minulla on toiminnallisen harjoittelun kausia ja välillä taas teen enemmän tavallisia kuntosalitreenejä. Näiden ohella lenkkeilen sekä treenaan myös kotona niinä hetkinä, kun en ehdi kuntosalille tai haluan nauttia hyvästä ilmasta, mutta en halua skipata treenejä. 

Itseasiassa Pähkähullussa Kesätarjouksessa voit treenata ihan yhtä monipuolisesti kuin minäkin! 

Olen elänyt KOODI113 ohjeiden mukaisesti jo kaksi vuotta ja koko tämän ajan olen ollut ns. kunnossa. Voidaan siis sanoa, että Koodin kautta saavutetut tulokset ovat pysyviä. On hyvä ymmärtää, että en suinkaan ole koko aikaa miinuskaloreilla. Välillä syön Koodin ruokavalion mukaista ruokaa enemmän ja välillä taas tiputan energian määrää, jolloin aineenvaihdunta pysyy hyvin käynnissä ja ennen kaikkea VOIN HYVIN! Kun ravitsemukseen syntyy rutiineja, niin esimerkiksi oloa ja kehonkoostumusta on helpompaa säätää, eikä tarvitse stressata tai jojoilla.

Koodin mukainen ruokavalio ei välttämättä ole nopein tapa polttaa rasvaa, mutta se on varmasti tehokkain ja pysyvin. Sen  hyödyt perustuvat siihen, että ruokavaliosta on helppo pitää kiinni ja se on tärkein asia ruokavalion valinnassa. Ruokia on helppo ja nopea valmistaa, ja ainakin meillä koko perhe syö samaa ruokaa. Lisäksi ruokavaliota mukailevan annoksen pystyy tekemään (buffet) tai tilaamaan lähes jokaisessa ravintolassa. Näin saavutettavista tuloksista tulee pysyviä! 

Olen myös huomannut muita positiivisia ja yllätyksellisiä hyötyjä tästä ruokavaliosta. Mainittakoon mm. se, että minua aiemmin vaivanneet iho-ongelmat ovat hävinneet ja sen, että en ole koskaan sairastanut flunssia näin vähän. On ollut myäs mielenkiintoista huomata se, että tänä aikana en ole kokenut lainkaan siitepölyallergiaa. Tiedän, että tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta kyllä tämä on aivan totta!

HUOM! Raudassa, Rähinässä ja Pöhinässä on myös hyvät ruokavaliot saatavilla, mutta niitä ei räätälöidä kullekin asiakkaalle erikseen.

Kyllä kannattaa! Kaikiin valmennuksiin löytyy ruokavaliot erilaisiin tarpeisiin.

Oletan, että tämä kysymys viittaa kuitenkin KOODI113:seen, joka on ns. rasvanpolttovalmennus. Koodissa on jo nyt paljon eri ikäisiä osallistujia, joilla on erilaisia taustoja ja tarpeita. Mukana on SM-tasolla urheilevia henkilöitä ja merkittävästi ylipainoisia henkilöitä, ja kaikkea näiden väliltä. Olen saanut ruokavalioista valtavasti hyvää palautetta kaikilta näiltä asiakasryhmiltä!

Jokaiselle osallistujalle tehdään oma ruokavalio, joten se sopii erilaisiin tarpeisiin ja kaikille seka- ja kasvisruokavaliota noudattavalle ihmisille. Vaikka valmennus onkin suunnattu pääosin rasvanpolttoon ja valmennuksen muu sisältö tukee erityisesti tätä tavoitetta, niin ruokavaliot voidaan sovittaa vaikka kilpatason crossfit-urheilijalle.

Tämän sivuston ”Valmennukset” osiossa on kaikista Pähkähulluun kesätarjoukseen kuuluvista valmennuksista omat sivut kuvauksineen ja niiden alla on kysymyksiä ja vastauksia palstat. Jos niistä ei löydy vastausta kysymykseesi, niin laita viestiä info@jessicareiman.com niin laitetaan sekin asia kuntoon!

Tietenkin voit tehdä. Pääasia on, että liikut monipuolisesti ja mukana on myös lihaskuntoharjoituksia.

Pähkähullun Kesätarjouksen voi maksaa kokonaan tai osittain liikuntaedulla verkkokaupassamme.

Eri palveluntarjoajien maksuvaihtoehdot näkyvät suoraan valmennusta ostaessasi.

HUOM! Mikäli käytössäsi on Edenred-liikuntaetuja, maksu niillä onnistuu alla olevan ohjeistuksen mukaan:

 1. Kirjaudu Edenred-sovellukseen.
 2. Etsi Prehealth Oy ja suorita maksu haluamallasi summalla.
 3. Ota kuitista kuvakaappaus.
 4. Lähetä kuvakaappaus SEKÄ seuraavat tiedot info@jessicareiman.com
  • Nimesi
  • Koko osoitteesi 
  • Puhelinnumerosi 
  • Sähköpostiosoitteesi 
  • Minkä valmennuksen maksun kuittaat liikuntaedulla

Teemme käsittelyn puolestasi.

Saat sähköpostitse henkilökohtaisen koodin, jolla pääset lunastamaan paikkasi valmennukseen verkkokauppamme kautta.

Mikäli maksat vain osan liikuntaedulla, saat maksuasi vastaavan alennuskoodin verkkokauppaamme.

Edenred liikuntaetumaksu käsitellään manuaalisesti, joten saat alennuskoodin verkkokauppaan vasta kun se on käsitelty.

Saat kuitenkin valmennuksen aina sen päivän hinnalla jolloin olet liikuntaetumaksun tehnyt.

Meillä on pitkä rupeama edessä ja toki on mahdollista, että sairastut matkan aikana. Normaalit sairastumiset kuuluvat nekin ihan normaaliin elämään ja ne eivät tätä projektia kaada, vaikka toki usein harmittavatkin kovasti. Muista, että sairaana ei saa koskaan treenata!

Valmennusmateriaalit ja yhteisö löytyvät Jessica Reiman Coaching (JRC) - mobiilisovelluksesta

 • Kysymyksiisi pyritään vastaamaan 24h sisällä, mutta saat vastauksen aina vähintään 48 tunnin kuluessa
 • Helppokäyttöinen mobiilisovellus
 • Mahdollisuus seurata omaa kehittymistä (treenin ja kehon mittojen edistymistä)
 • Et tarvitse Facebookia mihinkään, sillä myös keskustelufoorumi löytyy mobiilisovelluksesta
 • Valmennusmateriaali kulkee mukanasi missä tahansa oletkaan