Search
Close this search box.

Grippi

Pudota painoa ilman stressiä!

Pitävästi kevyempi, itsevarmempi ja onnelllisempi. Valmennus starttaa 21.10.2024!

Kiinteydyt, poltat rasvaa ja pudotat painoasi

Grippi on rasvanpolttovalmennus niille, jotka haluavat saavuttaa näkyviä tuloksia mahdollisimman pienellä vaivalla.

Olet onnellisempi ja itsevarmempi

”Pitäisi tehdä” -ajattelu lisää stressiä ja vähentää onnellisuuttasi. Onnellisimpia ovat ne, jotka lopettavat aikomisen ja alkavat tehdä niitä asioita, jotka pitäisi tehdä. Tämä onnistuu helpoiten sillä, että sinulla on konkreettinen suunnitelma, jota haluat ja pystyt johdonmukaisesti noudattamaan. Oleellista on se, että tekeminen on sinulle mielekästä ja se, että sitä ei ole liikaa. Aikaansaaminen nostaa motivaatiotasi ja arvostat itseäsi päivä päivältä enemmän.

Kannustavaa ja ammattitaitoista valmennusta

Mitä vähemmällä vaivalla tuloksia halutaan saavuttaa, sitä tärkeämpää on tietää mitä tekee. Tässä valmennuksessa keskitytään yhteen päivään kerrallaan ja tehdään asioita vain sen verran, kuin on tarpeellista. Sinua ei jätetä missään tilanteessa yksin! Olen tukenasi ja apunasi koko valmennuksen ajan!

Hyödynnä 20 vuoden valmennuskokemukseni ja lähde mukaan Grippiin!

STARTTIHAASTE

BOOSTAUSJAKSO

  1. Rauta on kuntosaliharjoittelijan valmennus.
  2. Rähinä on (crossfit-tyyppinen) toiminnallisen harjoittelun valmennus, jonka voi toteuttaa ihan tavallisella kuntosalilla.
  3. Pöhinä on kotitreenaajan paratiisi. Yli 100 ohjattua treeniä sekä ohjeet omatoimiseen harjoitteluun.

Lue lisää:

”Kun teet merkityksellisiä asioita, sinun tarvitsee tehdä vähemmän ja silti saavutat enemmän.”

GRIPISSA SAAT:

KUKA ON JESSICA REIMAN?

Valmennusmateriaalit Jessica Reiman Coaching mobiilisovelluksessa

Yleiset kysymykset

Rasvanpoltossa tai pysyvässä painonhallinnassa ei ole kyse siitä, että tehdään niin paljon kuin mahdollista vaan siitä, että tehdään sen verran kuin on tarpeellista! Tärkeintä on pysyä johdonmukaisesti suunnitelmassa, joka vie sinua kohti saavutettavissa olevaa tavoitetta. Tähän riittää se, että teet päivittäin ne kaikista merkityksellisimmät asiat.  Kun saat päivän tehtävät suoritettua, niin itseluottamuksesi nousee ja alat arvostaa itseäsi koko ajan enemmän. Näiden jokapäiväisten onnistumisten avulla lisäät mielihyvää sekä motivaatiotasi ja etenet päivä kerrallaan kohti suurempaa tavoitettasi!

Grippi muokkaa sinua kevyemmäksi sekä kiinteämmäksi ja kaikki tehdään sinun mieltymyksiä kunnioittaen. Grippihaasteessa keskitytään yhteen päivään kerrallaan ja tehdään asioita vain sen verran, kuin on tarpeellista. Tule mukaan niin huomaat, että painonpudotus ja pysyvä painonhallinta voi olla helppoa!

Tämä sopii kaikille, jotka haluavat pudottaa painoa ja vähentää stressiä! Helppojen päivätehtävien, tavoitettasi tukevan ruokavalion ja vaihtelevien harjoitusten avulla kroppasi kiinteytyy ja fyysinen kuntosi paranee. 

Suosittelemme noudattamaan kehittämäämme 2+1 menetelmää, mutta päätät itse kuinka monta treeniä viikossa teet ja samalla sen, kuinka kovaa treenaat. Sinun ei siis tarvitse olla huippukunnossa vaan voit edetä oman edistymisesi mukaisesti.

Kilomäärää on mahdotonta sanoa etukäteen, koska siihen vaikuttaa valtavasti esim. lähtötilanteesi, treenitaustasi, sekä se kuinka tarkasti noudatat ohjeita. Noudattamalla ohjeita saadaan näinkin lyhyessä ajassa näkyviä tuloksia aikaiseksi. 

Tämä muutosmatka on suunniteltu niin, että tuloksia saadaan nopeasti aikaiseksi!

Ohjeita noudattavat alkavat tuntea olonsa kevyemmäksi jo muutamien päivien jälkeen. Sen jälkeen muutoksia alkaa huomaamaan vaatteiden koossa ja viimeisenä muutokset näkyvät peilistä. Muutosten edellytyksenä on ohjeiden noudattaminen!

Smartun sekä Epassi maksu onnistuu suoraan kassalla valmennusta ostaessasi mikäli maksat valmennuksen kokonaisuudessaan liikuntaeduilla.

HUOM! Mikäli käytössäsi on Edenred-liikuntaetuja, tai haluat maksaa Smartumilla tai Epassilla vain osan valmennuksesta, maksu onnistuu alla olevan ohjeistuksen mukaan:

  1. Kirjaudu liikuntaedun tarjoajan sivustolle tai sovellukseen.
  2. Etsi Prehealth Oy ja suorita maksu haluamallasi summalla.
  3. Ota kuitista kuvakaappaus.
  4. Lähetä kuvakaappaus SEKÄ seuraavat tiedot info@jessicareiman.com  
    • Nimesi
    • Puhelinnumerosi 
    • Sähköpostiosoitteesi 
    • Minkä valmennuksen maksun haluat maksaa liikuntaedulla

Teemme sinulle maksua vastaavan henkilökohtaisen koodin verkkokauppaan. Käsittelemme kaikki maksut arkisin 24 h kuluessa. Saat valmennuksen aina sillä hinnalla, joka verkkokaupassamme on ollut saatavilla päivänä, jolloin teit liikuntaetumaksun.

Klarnan kautta valittavanasi on:

  1. Maksa myöhemmin – lasku 30 päivän maksuajalla
  2. Osamaksut – pilko maksusi sinulle sopiviin kuukausieriin

 

Paytrailin kautta valittavanasi on:

  1. Verkkopankkimaksut
  2. Korttimaksut
  3. Mobiilimaksut (Mobilepay ja Pivo)
  4. Lasku- ja osamaksutavat

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista, mutta lyhyet sairastumiset eivät haittaa, koska valmennusohjelma on avoinna 2 viikkoa virallisen päättymisen jälkeen. Pieni tauko ei siis haittaa, mutta muista, että sairaana ei saa koskaan treenata!

Ravintoon liittyvät kysymykset

Jos tavoitteenasi on kiinteytyä ja polttaa rasvaa, niin ajoittainen mutta siedettävä pieni näläntunne kertoo siitä, että kehossasi tapahtuu niitä muutoksia, joita tavoittelet. Ruokavalion valinnassa huomioidaan sinun energiatarpeesi ja tavoitteesi.

HUOM! Sinun ei tarvitse olla dieetillä tässä haasteessa. Jos olet tyytyväinen nykyiseen kuntoosi, niin ruokavalioksi valitaan sellainen, jossa saat kulutustasi vastaavan määrän ruokaa ja samalla opit energisoivan ruokailurytmin. Huomaathan, että monipuolisten treenien myötä tapahtuu kiinteytymistä, vaikka paino pysyisikin paikallaan!

VHH eli vähähiilihydraattisen ruokavalion ideana on korvata runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruoka-aineita kasviksilla, proteiinipitoisilla aineksilla sekä rasvoilla. Hiilihydraattien määrää siis rajoitetaan suunnitelmallisesti. VHH-ruokavalio ei ole yhtä ankara hiilihydraattien rajoittamisen suhteen kuin KETO-dieetti, jossa hiilihydraattien määrää tiputetaan erittäin voimakkaasti. 

Kun VHH-ruokavaliossa rasva toimii ensisijaisena energianlähteenä, niin vähärasvaisessa ruokavaliossa energia otetaan pääosin hiilihydraateista. Vaikka ruokavalio onkin vähärasvainen, niin hyvälaatuisia rasvoja saadaan riittävästi takaamaan elimistömme terveellinen toimivuus.  

VHH sopii tehostartiksi terveellisempään elämään,  koska sillä saavutetaan nopeasti näkyviä tuloksia. Kehon ulkomuoto muuttuu nopeasti, kun turvotus sekä ylimääräiset nesteet häviävät ja samalla olokin tuntuu kevyemmältä. VHH ruokavaliota saattaa kuitenkin olla vaikeampaa pitää yllä pitkäaikaisesti tavallisessa arjessa, kuin hiilihydraattipitoisempaa ruokavaliota.

Jos olet ollut valmennuksissani, joissa noudatetaan vähärasvaista hiilihydraattisempaa ruokavaliota ja/tai tykkäät liikkua paljon ja tehokkaasti, niin VHH ei palvele tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Pitkällä aikavälillä suosittelen hiilihydraattipitoisempaa ruokavalioita, koska se antaa enemmän pelivaraa ruokailujen suhteen ja tuo lisätehoja treeneihin.

HUOM! Tehokeinona VHH on erinomainen valinta, mutta muistathan että hiilihydraatti ei ole vihollisesi rasvanpolttoprojekteissa tai pitkäaikaisessa painonhallinnassa. Hiilihydraatit eivät yksistään lihota ketään! Nautitun kokonaisenergian määrä lihottaa, jos sitä nautitaan enemmän kuin kulutetaan! Tiesitkö muuten, että hiilihydraatti sisältää ihan yhtä paljon energiaa eli kaloreita, kuin proteiini?

Itse noudatan vähärasvaista hiilihydraattipitoista ruokavaliota ympäri vuoden.

Ei vie! Tässä ruokavaliossa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka on nopea valmistaa ja ainekset löytyvät ihan tavallisesta ruokakaupasta. Yksinkertaista, puhdasta ja maistuvaa ruokaa, jota voit valmistaa alle tunnissa moneksi päiväksi kerrallaan!

Kyllä, ruokavaliosta löytyy lihaton vaihtoehto, eli valmennus sopii seka- tai kasvisruokavaliota noudattavalle. Valmennukseen ei kuulu täysin vegaani ruokavalio.

Kyllä, valmennuksesta löytyy myös maidoton ja gluteeniton ruokavalio. Yksittäisiä allergeeneja on helppoa välttää pitkien vaihtoehtolistojen ansiosta.

Treenaamiseen liittyvät kysymykset

Jokainen treenaa oman edistymisensä mukaisesti ja niin usein kuin se itselle sopii. 

Jokaisesta liikkeestä on opastusvideot, joten tästä ei kannata huolehtia. En ota ohjelmiin sellaisia liikkeitä, joiden tiedän valmennustaustani kautta olevan useimmille teknisesti tai liikkuvuuden kannalta liian haastavia.

Kyllä. Olen valinnut tähän hasteeseen mukaan vain sellaisia liikkeitä, jotka on mahdollista suorittaa kaikilla kuntosaleilla.

Kannattaa! 

Kaksi tehokasta lihaskuntoharjoitusta on paljon enemmän, kuin ei yhtään. Kaksi treeniä riittää pitämään yllä nykyistä lihaskuntoasi.

Jos et tee yhtään lihaskuntoharjoitusta viikossa, niin menetät jatkuvasti toimintakykyäsi ja lihaksiasi. Lihaskuntoharjoittelun hyödyistä on niin paljon tutkimusnäyttöä, että sen tulisi olla pakollista kaikille!

Tietenkin voit tehdä. Pääasia on, että liikut monipuolisesti ja mukana on myös lihaskuntoharjoituksia.